Udvikling & Rådgivning

Du har idéen – vi producerer den!

Har du en konkret idé til et produkt, kan vi tilbyde en totalløsning. Vi leverer færdigproduceret og emballeret produkter, som er klar til at sætte på dine hylder.

Du kan enten vælge at få modificeret en af vores eksisterende produkter, hvis du eksempelvis ønsker en anden farve, parfume, koncentration mv., eller vi kan udvikle et helt nyt sammen dig.

Brug for hjælp til din idé?

Lad os hjælpe dig med at få produceret dit produkt. Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din idé.

Processen

agsdi-bulb

1. Din idé

Du præsenterer ideen til det ønskede produkt. I denne fase tager vi en grundig dialog om dine krav og forventninger. Her taler vi også om din målgruppe, produktets emballering og andre relevante punkter i idéprocessen.

agsdi-chat-gear

2. Udvikling

Her går vi i gang med at teste og udvikle det ønskede produkt i vores laboratorium. Vi holder også løbende møder i løbet af udviklingsprocessen for at diskutere resultaterne.

agsdi-gear

3. Produktion

Vi igangsætter produktionen og er fleksible, når det handler om at imødekomme særlige ønsker til dit produkt. Målet er at du får en individuel løsning, som passer til netop din branches rengøringsbehov.

agsdi-drop

4. Tapning

Vores moderne tappeanlæg kan producere i palletanke og tromler eller i dunke fra 0,25 l til 28 l.  Vi tapper produktet for dig, hvor du samtidig også mulighed for at få egen etiket og logo på produkterne.

Innovativ produktudvikling

Som mindre virksomhed er vi ikke bundet op på store produktioner. Derfor er vi meget fleksible, når det handler om at imødekomme særlige ønsker til dit produkt, og du får en individuel løsning, som passer til netop din branches rengøringsbehov.

Vores størrelse forhindrer os ikke i at benchmarke os mod markedet. Vi opsøger løbende ny viden, har stor forbrugerindsigt og sikrer at vores formler og recepter matcher din målgruppe.

Vi har også løbende fokus på bæredygtig produktion og miljøvenlige produkter. Du er velkommen til at læse mere om os.