Om os

Alpha Products blev stiftet i 1992, men vores erfaringer med rådgivning, udvikling og produktion af rengøringsmidler går tilbage til 1980.

Miljørigtig rengøring til industrien

Hos Alpha Products har vi specialiseret os i at udvikle miljørigtige rengøringsmidler til engrosleddet i industrien.

Vi er en moderne produktionsvirksomhed med et højteknologisk produktionsapparat og eget laboratorium, alt sammen i Danmark. Her arbejder vi løbende på at udvikle og forbedre effekten af vores produkter i takt med at ny viden opstår.

Hos Alpha Products stræber vi altid efter at tage størst muligt hensyn til miljøet og slutbrugernes velbefindende. Alle vores produkter fremstilles derfor af biologisk nedbrydelige råvarer og de mindst skadelige opløsningsmidler.

Flere af vores produkter har opnået Svanemærket. Rengøringsprodukter som WC-rens, grundrens og andre produkter til universalrengøring, sanitet mm. kan fås svanemærket hos os.

Vores kunder

Kundelisten tæller en lang række af Danmarks førende virksomheder indenfor forskellige brancher og industrier. Vi samarbejder bl.a. med rengøringsbranchen, fødevareindustrien, maskinindustrien, autobranchen og gartneribranchen.

Vi har altid fokus på et målrettet og konstruktivt samarbejde med vores kunder.

Dansk private label-producent

Vores succes bygger på kvalitet, service, samt vores evne til at følge med tiden og opfylde vores kunders ønsker. Vi har den nødvendige viden, ekspertise og erfaring og kan tilbyde rådgivning ud over det sædvanlige, når det handler om effektivitet, et sundt miljø og korrekt produktanvendelse.

Vi fremstiller løbende nye produkter og udvikler også individuelle brancheorienterede løsninger til vores kunder. Som kunde inddrages du direkte i udviklingen og opnår således stor indsigt i produktets egenskaber og muligheder. Eksisterende produkter kan ændres efter ønske, hvis du eksempelvis ønsker en anden farve, parfume, koncentration mv.

En væsentlig fordel ved at samarbejde med os, er at vi tilbyder Private Label på alle vores produkter. Du kan derfor få leveret produkterne med ønsket etiketteudformning, logo m.m.

Hvorfor vælge os?

Vi er en mindre ejerdrevet- og ledet virksomhed, hvor du får direkte kontakt til fagspecialisten når du står og skal bruge nye produkter. Vi råder over tilstrækkelig kapacitet til at kunne vokse sammen med dig som kunde, og samtidig tilbyder vi en fleksibilitet, der betyder kort leveringstid, mulighed for køb af mindre mængder og en direkte livline til direktøren.

Vores medarbejdere

Vi passer godt på vores medarbejdere, som er vores vigtigste ressource. Vi har dygtige procesoperatører ansat, der styrer og overvåger driften af vores anlæg, så der bliver produceret den planlagte mængde og i den ønskede kvalitet. De tager løbende prøver og analysere råvarer og de færdige produkter for at sikre at det endelige produkt lever op til dine krav og forventninger.

Spørgsmål til vores produkter?

Kontakt os og hør mere om vores produkter og hvordan de kan tilpasses til dine behov.

Ledelsen

Keld Skovsgaard Winkel

Keld Skovsgaard Winkel

Medejer og direktør

Keld er uddannet kemiingeniør og står for den daglige drift af virksomheden.

Poul Wæhling

Poul Wæhling

Medejer

Poul har flere års erfaring i rengøringsbranchen.