Referencer

Alpha Products har gennem årene hjulpet en lang række af Danmarks førende virksomheder indenfor forskellige brancher og industrier.

Her er et udpluk fra vores referenceliste:​

Spørgsmål til vores produkter?

Kontakt os og hør mere om vores produkter og hvordan de kan tilpasses til dine behov.

Grundfos er pionerer inden for løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker. Bæredygtighed er en del af alt, hvad  Grundfos gør.

Total Rent.dk finder du alt, hvad man behøver til sin rengøring; lige fra klude og opvaskemiddel til gulvmaskiner og det højteknologiske Reach & Wash System til professionel vinduespolering.

B Company har som målsætning at levere en vare og en service der står mål med kundens forventning. Dette gør de bl.a. ved at have de rigtige medarbejdere og leverandører.

Top-Matting sælger måtter fra europæiske producenter, der fremstilles under skarp kontrol og med certificerede kvalitetsprodukter til følge. Top-Matting sælger også alt til rengøring fra kemi til udstyret.

BESKO tilbyder alt i opbygning, reservedele og tilbehør til lastbiler, trailere og busser. De stræber hver dag efter at leve op til deres målsætning om at tilbyde kunden en professionel betjening.

Axson Clean Solutions er et handelsfirma, der har specialiseret sig i salg at kvalitets produkter og maskiner til rengøringsbranchen. De sælger de mest kendte og populære mærker.

POWERCLEAN har næsten alt inden for moderne tekniske vedligeholdelsesprodukter. De er kendt for at have mange unikke nicheprodukter, der brugt rigtigt, kan optimere kundernes dagligdag, og på sigt give en økonomisk gevinst.

Schmiedmann sælger autoudstyr og tilbehør. Specialist indenfor BMW & MINI og tilbyder reservedele, styling og tuning samt ophug. Schmiedmann tilbyder adgang til deres reservedelslager, som indeholder over 500.000 individuelle produkter.

X-Mile er en velkonsolideret dansk virksomhed, der importerer nonfood varer fra Asien, og sælger til større detailvirksomheder og supermarkedskæder i hele verden. Vores specialviden inden for handel med Asien – primært Kina, er opbygget gennem mange års indkøbs- og samarbejdserfaring inden for området.